tirsdag den 18. august 2015

NADA....og en Pop nedsmeltning

Jeg har tiltusket mig adgang til at få noget NADA behandling, hvilket betyder akupunktur nåle i ørene og hovedbunden, mellem øjnene og i mine lille fingre, det sidste for en bedre søvn.

NADA behandlingen er åbenbart ret almindelig i socialpsykiatrien, det bruges Bla. til at understøtte en Recovery, PSD og den bliver også brugt til at støtte en afvænning og symptomerne af det.
Jeg nuppede også "afvænnings punktet" på toppen af hovedet, da jeg desværre er begyndt at Shopaholic'ke igen, hvilket jo er et reelt misbrug, på linie med spil afhængighed og andet misbrug, selvom de fleste Shopaholics skjuler sig bag de generelle (over) forbrugsmønster...jeg har set efter selvhjælpsgrupper for det misbrug, ha ha, det er der ikke, kun dyre kurser.

Og det ærgerlige er at jeg jo faktisk har haft ok tjek på mit købemisbrug i rigtig lang tid, men at det skred for en 3-4 måneder siden, da alt det andet også væltede læsset, hjemmet, mere stress, irritation over naboer. Det hele formentligt udløst af at jeg havde overkørt mig selv med hensyn til tidsplan for at få orden på mit hjem.

Tilbage til NADA behandlingen: Jeg blev udstyret med en kop NADA the, umiddelbart smagte den kamille agtig, og så var det ellers at få nålene anbragt, først dem på toppen af hovedet, og så var det ørene og så til sidst en i hver lillefinger, der valgt jeg ikke at kigge da den blev stukket lige over negleroden.

Og så blev jeg overladt til at have dem i, i tre kvarters tid. Kort efter mærkede jeg at der løb tåre ud af øjnene og ned langs siderne af mit ansigt, jeg tog det som et godt tegn.....men, dammmmm Hell!!! liiiige i det moment blev der tændt for noget Pop FM i det tilstødende lokale, så alle mine nervetråde strittede ved genhøret af det værste fra 80erne, hvad nu? Efter en tids panik på det yderste af lænestolen, og en lokalisering af hvor lyden kom fra, valgte jeg at evakuere området, til et tilstødende kantineområde, det var meget bedre, dog med lidt nåletab, men jeg fik påmonteret de manglende nåle og så var der ro på igen.Og så har jeg to behandlinger i næste uge, så vil jeg hurtigt opdage om det kan noget, som regel hvis noget virker på mig, så går det ret hurtigt med at fornemme om der sker noget positivt.

Næste gang tager jeg ørepropper med for en sikkerheds skyld, så er der både en prop og en evakuerings plan, man må være lidt af en Ræv som Autist, der må være fler fikse udgange/løsninger til at opnå et godt resultat.

Tanker om at at blive diagnosticeret med Autisme i en meget voksen alder

Mit billede
Min blog handler om mine refleksioner efter at blive diagnosticeret med Autisme spektrum i en meget voksne alder. Jeg skriver bloggen for at selv holde styr på forløbet fra den første tid efter diagnosen til forhåbentlig mere afklaring. Jeg skriver også bloggen fordi mange i dag bliver sendiagnosticeret med ASF, uden der er så meget hjælp at hente lige i den situation. Men hjælp udefra eller ej, jeg tror der er nogen tanker man selv skal i gennem og information man selv må søge. Jeg hedder Cecil Cathrin Augusti Ludvigsen, jeg er foredragsholder, BID brugerlærer, performancekunstner....og førtidspensionist. Og jeg står selv for alle billeder og fotos på min blog. Og jeg håber og arbejder på at få et liv hvor de praktiske trivielle ting, det sociale og det spændende og kunsten, kan komme til at fungere sammen til et godt liv med mening. Du kan også følge mine blogs i Facebook gruppe: Autisme og mig bloggen

Blog-arkiv