mandag den 2. november 2015

En tur i brændeskuret

Indenfor recovery og blandt musikere der et begreb: At gå "in the woodshed" eller bare "Woodshedding", at man tager en pause lukker døren og overvejer/prøver noget i ensomhed.

Jeg har i flere uger været i brændeskuret, først fordi jeg måske var træt efter en opgave, men stadig fortsatte med at være træt, også for træt til at blogge, og uden emner der var parrat, tænkt igennem. Og mere væsentligt emner der skulle ses på om mit liv og min fremtid.

Jeg har også haft en del overvejelser, og selvom jeg har været god til at bearbejde det at få en Autisme diagnose for få månder siden, så er der virkeligt meget at reflektere over, så mange sammenhænge, og et helt liv, et helt liv fordi jeg næsten er 50, og først har fået en forklaring nu på hvorfor det har været så forbandet svært. Og det er godt, det går den rigtige vej mentalt om ikke andet.

Jeg reflektere over fortiden og jeg jeg ser nye ting på en ny måde, når jeg møder mine reaktioner ude i livet, men nu med den viden jeg nu har, at meget af det jeg gør gør, gør jeg med en Autisme i bagagen.
Jeg vil hellere leve livet end at skulle al den reflektren, på den anden side vil jeg godt nå dertil hvor jeg ved hvad jeg skal skære fra mit liv, for at få et liv. Jeg har jo ikke plads til det hele med min psyke, så jeg må vælge mine kampe.

For det med hjemmet går af helvede til, jeg kan ikke samle mig om nogen praktiske opgaver og jeg vil ikke have stressen tilbage. Den ligger og lure under overfladen og jeg tror ikke de aftaler og skemaer der er for hjemmet kommer til at holde. Det sr lidt sort ud, når jeg ikke kan lægge kræfter i fysisk eller psykisk. Jeg gik over mine grænser i for lang tid, og nu kan jeg ikke bare gå i gang igen, stresser er lige under overfladen.

Og hvad gør jeg så, mere hjælp, mere skæren ind til benet, medicin?.....Ved jeg hvad jeg vil? Ja, det mener jeg nok, er det realistisk? Jeg aner det ikke...
Men noget af det VIL jeg have, saftsuseme!

.....Jeg har bøjlet tøj op i dag, fået puttet juleting i salgskassen, jeg har vasket lidt tøj og det ulækre badeværelses afløb ordnende jeg i går....selvom det lidt har været flere dages projekt, bvader!

Tanker om at at blive diagnosticeret med Autisme i en meget voksen alder

Mit billede
Min blog handler om mine refleksioner efter at blive diagnosticeret med Autisme spektrum i en meget voksne alder. Jeg skriver bloggen for at selv holde styr på forløbet fra den første tid efter diagnosen til forhåbentlig mere afklaring. Jeg skriver også bloggen fordi mange i dag bliver sendiagnosticeret med ASF, uden der er så meget hjælp at hente lige i den situation. Men hjælp udefra eller ej, jeg tror der er nogen tanker man selv skal i gennem og information man selv må søge. Jeg hedder Cecil Cathrin Augusti Ludvigsen, jeg er foredragsholder, BID brugerlærer, performancekunstner....og førtidspensionist. Og jeg står selv for alle billeder og fotos på min blog. Og jeg håber og arbejder på at få et liv hvor de praktiske trivielle ting, det sociale og det spændende og kunsten, kan komme til at fungere sammen til et godt liv med mening. Du kan også følge mine blogs i Facebook gruppe: Autisme og mig bloggen

Blog-arkiv